Partidul lui Clinton a trimis către CNN întrebările pentru Trump- Wikileaks

CNN a cerut Comitetului Național Democrat (DNC) să pregătească întrebările pentru interviul pe care Wolf Blitzer urma să i-l ia lui Donald Trump, potrivit e-mail-urilor publicate de Wikileaks. 

Într-un e-mail din 25 aprilie, denumit ”Trump, întrebări pentru CNN”,  Lauren Dillon și-a întrebat colegii cu privire la ce întrebări ar putea să-i adreseze Wolf Blitzer lui Donald Trump. 

Lauren Dillon, director de cercetare al Comitetului Național Democrat,  le scria atunci colegilor democrați că ”Blitzer îl intervievează pe Trump marți înainte de discursul său de miercuri despre politica externă” și să-i trimită ”opiniile lor până a doua zi la ora 10:30”. Democrații au trimis mai multe întrebări: cine l-a ajutat să scrie discursul de politică externă, ce-ar face dacă armata ar refuza să-l asculte, cum explică lauda pentru Bolton, deși consideră că războiul este o greșeală, ce sfat ar lua de la el, ce rol a avut Arabia Saudită în 11 septembrie, crede că ar trebui bombardată și altele. Într-un alt e-mail, trimis mai târziu, Dillon a anunțat că interviul s-a anulat deocamdată, dar a transmis întrebările gândite de democrați ca utile pentru un interviu ulterior. 

CNN a reacționat prin a transmite că respectivele e-mail-uri nu sunt ”interesante” pentru că redacția comunică și cu republicanii și cu democrații în procesul de pregătire al interviurilor. Comitetul Național Democrat nu a reacționat. 

[citeste si]

Aceasta este dovada incontestabilă a faptului că CNN a susținut-o pe Hillary Clinton. E-mail-urile anterioare Wikileaks au dovedit că staff-ul de campanie a lucrat direct cu jurnaliștii pentru a transmite știri favorabile campaniei lui Hillary Clinton. Wikileaks a mai dezvăluit că o jurnalistă CNN i-a trimis lui Hillary Clinton întrebările pe care urma să i le adreseze în cadrul unei dezbateri. Postul de televiziune a reacționat și a transmis că jurnalista a fost suspendată și a ales să ocupe o funcție în Comitetul Național Democratic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel