Participarea la spectacole după 1 iunie, condiționată de un lucru

Ludovic Orban a anunțat, joi seara, la începutul ședinței de guvern, că participanții la spectacole, permise după 1 iunie, vor trebui să poarte măști de protecție.

„Începând cu data de 1 iunie este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivalurilor publice și privare, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la o distanță de cel puțin doi metri unul față de celălat și cu obligativitatea purtătii măștii de protecție în timpul spectacolului”, a anunțat Ludovic Orban.

De asemenea, el a spus că membri CNSU propun permiterea desfășurării competițiilor sportive fără spectatori, organizarea în bazine a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și că se reia transportul feroviar internațional și transportul rutier internațional. De asemenea, Orban a explicat că accesul persoanelor pe plajă se va realiza cu asigurarea unei distanțe de minim doi metri între sezlonguri, dar și că se va permite desfășurarea de spectacole în sistem ”drive in”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel