Participanții la o acțiune electorală, amendați de jandarmii din Bistrița

Jandarmeria
Jandarmeria

Mai multe persoane adunate la o acţiune cu caracter electoral nu au respectat măsurile de sănătate publică necesare pentru desfăşurarea în siguranţă a acțiunii aferente campaniei electorale şi au fost sancţionate de jandarmi.

În seara de 2 septembrie, la Bistrița, a avut loc o activitate cu caracter electoral unde mai multe persoane nu au respectat măsurile de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentului aferent campaniei electorale. Cu toate că acestea au fost îndrumate în acest sens la începutul activităţii de către echipajul de Jandarmerie aflat la fata locului, cei în cauză nu au respectat măsurile.

”Un număr de 18 de persoane au fost legitimate şi au fost sancţionate contravenţional. Au fost aplicate un număr de 22 de sancţiuni în valoare totală de 16.400 lei, astfel: 18 sancţiuni în valoare totală de 12.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordinului comun nr. 1484 din 28 august 2020, privind stabilirea unor măsuri de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor/întrunirilor/acţiunilor aferente campaniei electorale şi a hotărârii Guvernului nr. 668 din 14 august 2020, pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura de către toţi participanţii la evenimente/întruniri”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel