EXCLUSIV  Parlamentul European, reuniune la Bruxelles. Marius Tudor: Eurodeputații cer Curții Penale Internaționale să îl judece pe Putin pentru CRIME de război

Parlamentul European, reuniune la Bruxelles. Marius Tudor: Eurodeputații cer Curții Penale Internaționale să îl judece pe Putin pentru CRIME de război / Foto: Kremlin.ru
Parlamentul European, reuniune la Bruxelles. Marius Tudor: Eurodeputații cer Curții Penale Internaționale să îl judece pe Putin pentru CRIME de război / Foto: Kremlin.ru

Parlamentul European se reunește marți, 1 martie, la Bruxelles, în contextul intervenției militare a Rusiei în Ucraina.

Consilierul Marius Tudor a declarat pentru DC NEWS că Parlamentul European se reunește marți, 1 martie, la Bruxelles, iar eurodeputații cer Curții Penale Internaționale să îl judece pe Vladimir Putin pentru crime de război.

"Parlamentul European se reunește marți, 1 martie, la Bruxelles, pentru a-și coordona răspunsul în fața răului pe care Putin l-a așternut peste Ucraina. În timpul sesiunii plenare, vor fi votate câteva rezoluții. Prin una dintre rezoluții, eurodeputații cer Curții Penale Internaționale să îl judece pe Putin pentru crime de război.

Ce trăim în aceste momente este expresia diabolică a răului care sălășluiește în mintea omenească. Oameni creați de Dumnezeu ucid, fără nicio remușcare, alți oameni creați tot de Dumnezeu. UE și NATO trebuie să reacționeze vehement. Sancțiunile trebuie aplicate imediat nu doar pentru Putin, ci și pentru cetățenii ruși. De ce? Pentru că un popor singur și marginalizat de întreaga lume va cere socoteală celui care l-a adus în această situație.", a declarat Marius Tudor, consilier în Parlamentul European,  pentru DC NEWS.

Marius Tudor: Slavă Domnului, avem soluții

Marius Tudor susține că sunt necesare sancțiuni și mai dure pentru Rusia, pentru a taxa invazia Moscovei în Ucraina, astfel încât ceea ce se întâmplă acum la Kiev să se oprească.

"Nu e nevoie să răspundem cu foc la foc, decât în ultimă instanță și în lipsa oricărei soluții. Slavă Domnului, avem soluții! E nevoie de înțelepciune. Restricțiile dure economice îl vor afecta pe Putin acolo unde îl doare cel mai tare - la prosperitatea Rusiei - și nu cred că îi convine.

Orice acord comercial sau politic între Rusia și UE trebuie să înceteze, până la oprirea războiului. Toate trebuiau să înceteze de "ieri", pentru că viața oamenilor este mai importantă decât banii sau interesele economice rezultate din aceste acorduri. Acum, mai mult ca niciodată, oamenii trebuie să se ajute între ei, fie că vorbim de lideri sau vorbim de oameni de rând! Nu ne permitem să repetăm trecutul!", a mai spus Marius Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel