Parlamentarii JURĂ să investigheze Poliția. SCANDAL și ACUZAȚII dure în SUA, după violențele de la Capitoliu

Parlamentarii din SUA jură să investigheze poliția după protestele violente de la Capitoliu. 

Parlamentarii jură o investigație cu privire la modul în care forțele de ordine au gestionat încălcările violente de miercuri de la Capitoliu, întrebând dacă lipsa de pregătire a permis unei mulțimi să ocupe și să vandalizeze clădirea.

Poliția Capitolului SUA, care ar fi trebuit să protejeze Congresul, a apelat la alte forțe de ordine pentru ajutor, pentru a lupta cu mulțimea care a copleșit complexul. Atât forțele de ordine, cât și susținătorii lui Trump au folosit substanțe iritante chimice în timpul ocupării de câteva ore a complexului înainte ca acesta să fie eliminat miercuri seara.

Patru persoane au murit, una dintre ele fiind o femeie care a fost împușcată și ucisă în interiorul Capitolului. Alte trei persoane au murit după ce au suferit „urgențe medicale”, a declarat Robert Contee, șeful Departamentului de Poliție Metropolitană al orașului.

Poliția a declarat că 52 de persoane au fost arestate începând de miercuri seara, dintre care 26 pe teritoriul Capitolului. Paisprezece ofițeri de poliție au fost răniți, a spus Contee, citează APnews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel