Parlamentarii PSD vor eliminarea sau reducerea pensiilor speciale

Legea pensiilor
Legea pensiilor

Majoritatea parlamentarilor PSD susţin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale, a anunţat, luni, liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis.

  'A fost un subiect dezbătut; este foarte important ca subiectele importante din societate să fie dezbătute şi în grupurile parlamentare şi în comisii şi în plen. A fost o discuţie extrem de utilă, este un început, urmează mâine în comisii să se facă din nou dezbateri şi în cel mai scurt timp vom avea şi un punct de vedere coerent cu privire la acest subiect. Îndrăznesc să spun că majoritatea colegilor din grupurile reunite ale PSD s-au exprimat pentru eliminarea acestor pensii speciale', a afirmat Simonis, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PSD.

PSD a pierdut electoral în urma proiectelor de legi pentru pensii speciale

El a spus că PSD a decontat politic subiectul pensiilor speciale. 'În societate când spui pensii speciale te referi la pensiile parlamentarilor. În realitate, ştiţi foarte bine, că doar unu la sută din bugetul pensiilor speciale este alocat pentru parlamentari, restul de 99% sunt cu totul şi cu totul alte categorii cu pensii mult mai mari şi mult mai multe. Prin urmare, e adevărat că noi am decontat (politic - n.r.) întreg bugetul alocat pensiilor speciale, ca şi cum ar fi pentru parlamentari, ceea ce nu este corect, ştiţi foarte bine. Dar o discuţie foarte serioasă despre eliminare, impozitare, diminuare sau cum s-ar numi această măsură trebuie făcută. S-a început săptămâna trecută în comisii şi astăzi la grupuri şi nu pot să nu spun că mă bucură faptul că majoritatea colegilor susţin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale', a adăugat Simonis, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel