Parlamentare 2020. IPJ: Persoane cercetate pentru că ar fi împărţit pachete ca mită electorală

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Poliţiştii din Mediaş au întocmit acte premergătoare efectuării de cercetări penale in rem pentru coruperea alegătorilor, după ce au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că în localitatea Ighişul Nou două persoane împart pachete sătenilor cu scop de mită electorală.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş s-au deplasat la faţa locului unde au identificat trei persoane care, în cursul acestei zile, primiseră de la doi bărbaţi pachete conţinând dulciuri şi rechizite', informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Sibiu transmis sâmbătă.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale in rem privind săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor, în conformitate cu prevederile articolului 386 aliniatul 1 din Codul penal.

„În continuare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, poliţiştii medieşeni desfăşoară cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă”, arată sursa citată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel