Parlamentar Britanic: 80% dintre hoții de la metrou sunt români

Screen Shot 2013-04-23 at 4.55.15 PM
Screen Shot 2013-04-23 at 4.55.15 PM

Parlamentarul britanic Philip Hollobone a subliniat unul dintre motivele pentru care ar trebui prevenită imigrația românilor în Marea Britanie. El a vorbit despre numărul de infracțiuni pe care românii. A atras atenția că 80% dintre hoții de buzunar de la metrou sunt români. 

"În acest moment există un val de furturi din genți și buzunare la metrou", a spus Philip Hollobone. A adăugat "80 la sută dintre hoții de buzunare sunt români", scrie Huffington Post. Hollobone le-a spus, luni seară, celorlalți parlamentari că nu este vorba de rasism în momentul în care se opune imigrației, ci pur și simplu este deja recunoscut că "țara este plină".

Nu a fost vorba de culoarea pielii, nu e rasism

Parlamentarul a subliniat "Pentru toți cei care suntem îngrijorați cu privire la imigrație, niciodată nu a fost vorba de culoarea pielii sau de cultura sau țara din care vin. Întotdeauna a fost vorba despre cifre". Hollobone a mai spus "Țara noastră este una dintre cele mai aglomerate din lume și, pur și simplu, nu putem face față unui alt val extins de imigrație în această țară, în special din țări cu care avem foarte puțin în comun, cum sunt România sau Bulgaria".

Premierul Ponta l-a liniștit

Premierul Victor Ponta l-a liniștit și a spus că "nu se va întâmpla nimic semnificativ în privința imigrației românilor în Marea Britanie" pentru că "cel mai mare val de migrare românească a fost deja în perioada 2007-2008 și principalele destinații au fost Spania și Italia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel