EXCLUSIV  Parlament, fără impozit, fără terase. Dana Grecu: NU se poate așa ceva! Este o DEMENȚĂ

Scutaru Cristina / 14 aug 2017 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii

Parlamentul și alte instituții publice, cu excepția bisericilor, nu plătesc impozit pe terenuri. Instituțiile publice ocupă un spațiu uriaș, dar dacă ar ști că din buget trebuie să plătească și impozit, nimeni nu s-ar mai lăfăi în clădiri 80.000 de metri pătrați și s-ar mulțumi cu 1.000-2.000 de metri pătrați, iar pe terenul rămas s-ar putea construi un spital sau orice altceva.

De ce este important? Pentru că în jurul Casei Poporului, obiectivul turistic numărul unu al Bucureștiului, se află ANAF, Ministerul Turismului și alte instituții care nu plătesc impozit pe terenuri. Nu sunt nici hoteluri, nici restaurante și, în acest context, mai pretindem că vrem turism.

Val Vâlcu a ridicat această problemă în interviul de la DC News cu Dana Grecu, iar jurnalista de la Antena 3 a spus că speră ca acest lucru să fie auzit de cine trebuie.

"Da, deci în jurul celui mai important obiectiv turistic al Bucureștiului nu există hoteluri și restaurante. Este foarte important. Este o demență. (...) Mi se pare foarte tare ce ai spus. Sper că persoanele care te-au auzit spunând acest lucru să rețină: nu se poate ca în jurul celui mai important obiectiv turistic să nu ai niște terase. Până acum nu mă gândisem la acest lucru, dar acum realizez că este foarte tare!", a zis Dana Grecu la interviurile DC News.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24