Părinții jurnalistului dispărut, declarații emoționante: "Ne rugăm la Dumnezeu să trăiască"

Un avion pilotat de Andrei Postelnicu, fost ziarist la Financial Times, a dispărut de pe radar în urmă cu câteva zile în Florida. Autoritățile consideră că avionul s-a prăbușit în ocean. Logodnica ziaristului i-a sunat pe părinții lui Andrei pentru a le spune că nu mai poate să ia legătura cu el.

[caption id="attachment_424245" align="alignleft" width="310"] FOTO: Adevarul[/caption]

„El făcea un zbor de agrement cu un avion cu un singur motor, în zona plajei din Miami. Era în vacanţă. Avea licenţă de zbor şi îşi acumula ore de zbor ca să treacă la o treaptă mai înaltă. Tot ce ştim este că a cedat motorul. Atât ştiu eu de la autorităţile americane. Nu m-au contactat.

Un prieten a încercat să vorbească cu ei, dar i-au zis că până nu găsesc ceva, nu declară nimic. Ne rugăm la Dumnezeu să fie în viață“, a declarat Mihai Postelnicu, tatăl lui Andrei.

Părinţii ziaristului speră ca fiul lor să fie găsit în viață. „Sunt curenţi care pot să-l ducă oriunde. La ora actuală nu ştim dacă trăieşte sau nu. Să dea Dumnezeu să trăiască undeva, pe o insuliţă“, spune Mihai Postelnicu.

Mama lui Andrei, Mihaela Postelnicu este un profesor respectat în Constanţa. Ea îşi aduce aminte că a aflat vestea sâmbătă, de la prietena lui Andrei. „Nu s-a întâlnit cu ea pe Skype. Ieri am citit ştirea aceea locală cu declaraţia şerifului care îl caută şi am văzut că i-au găsit. Eu simt că trăiește. Acel zbor a fost o plăcere pentru ziua lui, un cadou“, a relatat Mihaela Postelnicu la Romania TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel