UPDATE: Dosarul, mutat la Tribunalul Olt / Părinții Alexandrei Măceșanu, față în față cu Dincă. Tatăl: Îmi venea să îl omor

Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu

Părinții Alexandrei Măceșanu au stat, pentru prima dată, față în față cu Gheorghe Dincă.

UPDATE: Dosarul se mută la Tribunalul Olt. Soţii Măceșanu vor plăti câte 25 de lei cheltuieli de judecată. Avocaţii lui Dincă şi Risipițeanu au de plătit 313 lei, bani care vor veni de la stat. 

Gheorghe Dincă a fost în fața judecătorilor, magistraţii urmând să se pronunţe în cazul lui. Trebuie să decidă dacă dosarul va fi judecat la Slatina sau la altă instanţă din ţară.

"Avem suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judeca după cum i se va dicta, nu după cum sunt probele administrate în această cauză. Indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe camera preliminară, urmând să se pronunţe. Şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Pentru a înlătura orice suspiciune, dosarul ar trebui trimis undeva spre Tribunalul Mehedinţi, mai puţin spre Dolj şi Olt. Procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova", a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Ce spune tatăl Alexandrei, după întâlnirea cu Dincă

"Mi s-a părut senin, aranjat, arăta bine, ca şi cum nu ar fi avut nimic. A fost prima dată când am fost față în faţă cu el. Vă daţi seama ce am simţit. Ca și cum aţi merge cu maşina noaptea şi aţi rămâne fără frâne. Îmi venea să îl omor, când a zis că nu are legătură cu interlopii din Olt. Credem că domnul judecător va avea inimă şi va trimite dosarul în altă parte. Poate se va gândi că are copii şi îl vede Dumnezeu dacă face greşeli", a spus bărbatul pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel