Părintele Necula, relații: Cea mai mare greşeală a femeii. Cu riscul de a supăra comentatorii încinşi...

Ema Apostu / 16 mai 2019 / 11:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Părintele Constantin Necula a vorbit despre relația dintre o femeie și un bărbat și cele mai mari greșeli pe care le fac aceștia în cuplu.

„Cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul este să-l anuleze cu pretenţii absurde. Distrugând tocmai libertatea reacţiei, a voinţei care limpezeşte iubirea. Si cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă în relaţia cu o femeie... Orice greşeală în raport cu exigenţele unei femei e mare. Nu există relaţii umane perfecte, dar tensionarea pe imperfecţiuni naşte frustrare şi fracturi sufleteşti majore.

Cu riscul de a supăra comentatorii încinşi în cuptorul valorilor moderne, cred că Maica Domnului este un astfel de Model ideal. Nu uit că Hristos Însuşi socoteşte Biserica Sa drept Mireasă. O feminitate transfigurată în iubire. Pământean vorbind, raţional, cred că fiecare poartă cu sine un model feminin care prinde contur prin maturizare şi răbdare. Orice fetiţă se visează prinţesă, orice femeie regină. E limpede că împlinirile ţin de Cer", a scris părintele Constantin Necula pe Facebook.

Vezi și: Mihaela Rădulescu - Felix, relație: S-a terminat... A început să țipe la mine

Poliția Română, mesaj de avertizare: Uitați-vă în aplicațiile de pe telefon! 112 nu îți dă cu seen


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27