Urmărește emisiunea live


Părintele Calistrat Chifan, atac la Raed Arafat: Se poarta ca Zeus, ca Nostradamus

Calistrat Chifan, părintele de la Mănăstirea Vlădiceni (Iași), a avut o reacție dură, marți, la Antena 3, pe tema  interzicerea pelerinajelor în alte județe.

„Mitropolitul Teofan a stabilit reguli foarte exacte privind pelerinajul, nu s-a mai concentrat pe 2-3 zile, ci pe perioada de 10 zile, astfel că atunci când vin autocare să intre în oridne, cu distanță, mască, dezinfectant.

„Domnul Arafat se poartă ca Zeus, ca Nostradamus, doar că dumnealui confundă abuzul cu anumite restricții, își asumă această putere peste Sinodul BOR, peste poziția Patriarhului Daniel, care nu a fost consultat. Nu pot să-ți bați joc de sufletul român. Trebuie să arăți un pic de respect față de popor”.

Nu mă interesează de restaurante, că acolo merge cine are bani, dar la biserica vine orice sărac. Ne putem infecta la biserică, dar în spațiile de vot de ce nu ne-am putut infecta până când edilii nu și-au luat scaunele moi? Eu sunt de acord cu hotărârile, dar nu cu abuzurile. Si de Crăciun vor spune că COVID-ul este ortodox si vine la Biserică”, a spus preotul Calistrat Chifan la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel