Parcurile, acţiune HOTĂRÂTĂ a Primăriei. Reparaţie GENERALĂ

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) va reface aleile şi va repara mobilierul din parcuri, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

'În cadrul programului de curăţenie de primăvară, în toate parcurile administrate de Municipalitate, prin ALPAB, se vor reface aleile, se va înlocui sau repara mobilierul specific (bănci, ornamente, grilaje, suporturi de flori, statui, garduri etc.), se vor înlocui coşurile de gunoi, se va suplimenta numărul acestora şi se vor curăţa cişmelele', relevă sursa citată.

Primarul general, Gabriela Firea, a spus că o atenţie specială trebuie acordată locurilor de joacă, unde se vor repara/înlocui elementele componente, astfel încât acestea să fie foarte sigure pentru copii.

'Aceste operaţiuni trebuie făcute atât de ALPAB, în parcurile administrate de Municipalitate, cât şi de ADP-urile de sector, în parcurile administrate de aceştia, dar şi pe spaţiile verzi şi aliniamentele din Capitală. Trebuie refăcut de urgenţă şi rondul de la Universitate, acest spaţiu verde fiind în prezent necorespunzător, şi trebuie acordată o atenţie specială şi lacurilor aflate în parcurile administrate de Primărie, în unele cazuri luciul apei este acoperit de deşeuri sau de vegetaţie', a declarat Firea.

Acţiunea, extinsă la staţiile RATB

Acţiuni de salubrizare şi igienizare vor desfăşura şi celelalte instituţii subordonate sau regii ori administraţii din subordinea PMB (ASSMB, RADET, Grădina Zoologică, Direcţia de Asistenţă Socială, etc) în zonele lor de responsabilitate.

[citeste si]

'Prin intermediul companiilor din Holdingul Municipal, vom repara dalele de pe trotuarele aferente bulevardelor Magheru, I.C Brătianu, Calea Victoriei şi în zona adiacentă magazinului Unirea. Administraţia Străzilor va continua acţiunile de curăţare, înlocuire sau îndreptare a indicatoarelor rutiere deteriorate, a stâlpişorilor şi gardurilor de protecţie şi va înlocui dispozitivele de limitare a vitezei care s-au deteriorat. În ceea ce priveşte RATB, toate staţiile, refugiile şi mijloacele de transport în comun trebuie curăţate şi reparate, iar salubrizarea căilor de rulare a tramvaielor să fie salubrizată de urgenţă', a spus Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel