Parcul Zoo în care copiii se pot întrece cu leii și tigrii

La Dartmoor Zoo, din Marea Britanie, copiii de minimum 8 ani plătesc 15 lire sterline pentru a avea ocazia să participe la „provocarea umană a fiarei”. Întrecerile au început în această lună și îngrijitorii parcului susțin că mișcarea le priește felinelor care își mențin astfel musculatura în formă bună.

Jocul propus de cei de la Dartmoor Zoo, „Oameni contra fiare” constă în 4 copii sau adulți contra unei feline, iar scopul acestei activități ar fi antrenarea animalelor. Doritorii plătesc 15 lire sterline și se distrează cu adrenalina la maxim, în timp ce animalele sunt stimulate și își dezvoltă musculatura.

Acuzații dure: Deținătorii parcului Zoo sunt „tâmpiți”

Propunerea celor de la Dartmoor Zoo nu este văzută cu ochi buni de organizațiile pentru protecția animalelor care au catalogat activitatea ca fiind „lipsită de respect față de feline”. Mai mult, unele organizații i-au acuzat pe deținătorii parcului că sunt „tâmpiți”.

Apărătorii drepturilor animalelor susțin că întrecerea este stupidă, deoarece felinele din captivitate, leul Jasirir și tigrul Dragan, se luptă pentru o bucată de carne legată cu o frânghie de care, printr-un gard metalic, patru oameni trag puternic. „Nu plătiți pentru a ține animalele în captivitate, păstrați animalele sălbatice în sălbăticie!” este mesajul transmis de susținătorii drepturilor animalelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel