Parchetul neagă că s-au făcut percheziții la Pro TV și la casa lui Sârbu, dar tace în legătură cu o listă importantă de companii media care ar fi vizate

Parchetul Tribunalului București a emis un comunicat de presă în care anunță că nu s-au făcut percheziții la sediul PRO TV și nici la locuința lui Adrian Sârbu, însă nu face nicio precizare cu privire la o listă importantă de firme care ar fi vizate de anchetă.

"Urmare a informaţiilor apărute în mass-media şi în vederea unei corecte informări, facem precizarea că percheziţiile efectuate în data de 01.04.2014 nu vizează locuinţa numitului Sârbu Adrian şi nici sediul Pro TV din Bucureşti, b-dul Pache Protopoescu, nr. 109, sectorul 2", arată Parchetul Tribunalului Bucureşti, în comunicatul de presă.

Oficiali din Parchetul Tribunalului București au precizat, pentru EVZ, că firmele din trustul Media Pro vizate de anchetă sunt: Media Pro Entertainment, Media Pro Studios și Domino Production.

Tot EVZ scrie că este vorba și de Alerria Management SA (4.856.625 lei prejudiciu), Apropo Media SRL (2.654.516 lei prejudiciu), Mediafax SA (49.992.294 lei prejudiciu), Mediafax Group (5.104.967 lei prejudiciu), Compania de Producție și Entertainment (6.420.099 lei), Publimedia International (20.575.941).

Adrian Sârbu a negat și el că locuința sa a fost percheziționată.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) a transmis că ancheta în acest caz a beneficiat de sprijinul tehnic de specialitate al Serviciului Român de Informaţii şi A.N.A.F. – Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Procurorii mai precizează că percheziţiile au ca obiect ridicarea unor documente de evidenţă contabilă necesare probatoriului şi soluţionării cauzei și s-a început urmărirea penală in rem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel