Parchetul General a preluat ancheta în cazul afaceristului din Arad. Cercetările vizează infracțiunea de omor

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, informează, sâmbătă seara, instituția.  

Parchetul General a transmis că, în temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia în parcarea magazinului din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”, a transmis Parchetul General.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, după ce Ioan Crișan a murit în mașina, în urma exploziei.

Amintim că o explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Deputatul Sergiu Bîlcea, fost ginere al omului de afaceri mort în explozie: Sunt șocat

Deputatul PNL Sergiu Bâlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan, mort în explozia de sâmbătă dimineață, spune că este șocat și îndurerat de cele întâmplate și cere ca intimitatea familiei să fie respectată.

Sergiu Bîlcea a transmis, după tragedia de la Arad, că este șocat și îndurerat de modul în care a murit fostul său socru, Ioan Crișan. 

Orban, întrebat dacă se simte sigur în România, după ce afaceristul Ioan Crișan a murit

Întrebat dacă se simte sigur în România, după ce omul de afaceri arădean Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit în urma exploziei mașinii, în Arad, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că „România este o țară sigură”.

„România a fost ferită o lungă perioadă de timp de astfel de atentate. Avem instituții care veghează la apărarea vieții și siguranței cetățenilor români și este, din punctul meu de vedere, o țară sigură. (...) România are instituții profesioniste care veghează la apărarea siguranței”, a spus, sâmbătă, Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel