Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a rămas fără prim-procuror

codruta-kovesi-si-cristi-popivici
codruta-kovesi-si-cristi-popivici

Tribunalul Botoşani a rămas fără prim-procurorul Parchetului, Cristian Popovici. Acesta a decis să devină avocat, demisionând dintr-o funcţie pe care a dobândit-o în urmă cu mai bine de şase ani (în vara anului 2005), informează BotosaniNews.ro.

Autor: Adrian Stroescu

Cristian Popovici şi-a înaintat, săptămâna trecută, demisia din funcţie. Documentul a fost înaintat, conform procedurii, Consiliului Superior al Magistraturii, însă spre ştiinţă a fost trimis şi Parchetului General şi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Surse din Parchetul General, dar şi de la Parchetul de la Suceava au confirmat, pentru BotosaniNews, demisia lui Popovici, însă prim-procurorul nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Popovici, în vârstă de 37 de ani, a ales să devină avocat, el fiind primit în Baroul Botoşani după un proces derulat în ultimele luni şi câştigat la Curtea de Apel Suceava. Iniţial, avocaţii s-au opus intrării sale în barou.

În acelaşi timp, el s-a înscris la un concurs pentru accederea în Baroul Avocaţilor din Galaţi, susţinând examene în urmă cu două săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel