EXCLUSIV  Parcarea subterană de la Piaţa Amzei, blocată de un lift. Dan Tudorache: A fost făcută prost. De trei ani mă chinui să o redeschid

piata amzei
piata amzei

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a adus în discuţie, în cadrul unui interviu acordat DC News, o situaţie aberantă din centrul Bucureştiului: o piaţă nouă, dotată cu parcare subterană zace nefolosită, deşi s-au investit sume mari de bani în realizarea acestui proiect.

"Mă chinui de aproape trei ani să redeschid Piaţa Amzei. A fost prost făcută. De exemplu parcarea subterană e cu lift, lift care nu funcţionează. Lumea nu vine... am încercat să o scot la licitaţie, să o folosească cineva. Nu se duce nimeni acolo.  Maşinile trebuie coborâte în parcare cu un lift care nu funcţionează. Aşa a fost gândită, ceea ce e o mare prostie. Cred că a funcţionat maximum o lună – două.

Era o piaţă foarte bună. A fost concepută prost. E o piaţă emblematică a Sectorului 1 şi cred că ar trebui să rămână piaţă, nu să capete altă destinaţie, a punctat primarul Dan Tudorache", a explicat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel