Parc de un milion de euro în care nu are voie nimeni să intre

În localitatea Stăncuța a fost amenajat un parc ce cuprinde 200 de coșuri de gunoi și 122 de bănci..

Se pare că lucrările au fost făcute de firme controlate de Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județului Brăila, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul „Mita la PSD”

Din câte se pare, lucrările au fost făcute de firme controlate de Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județului Brăila, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul „Mita la PSD"

Populația comunei Stăncuță este de aproximativ 1700 de oameni, putem spune că există câte un coș de gunoi la fiecare 10 persoane, iar dacă se așează 3 oameni pe fiecare bancă, practice în acest parc încape jumătate din popuplatia activă a localității. Doar că parcul este în paragină și are lacătul pus la intrare, deci nu se poate intra. Comuna mai dețină un parc la cealaltă intrare și încă două părculețe de copii, toate pline de bălării deoarece localitatea este predispusă la inundații, potrivit protv.ro.

Citește și: Gheorghe Bunea Stancu, pus sub acuzare într-un nou dosar

„Pai bineînțeles că a crescut calitatea vieții în ansamblu. Nu numai din punct de vedere al mediului, ci și din punct de vedere economic, cultural" explică Nicu Turcu, primarul comunei Stăncuța

Se pare că lucrările au fost făcute de firme controlate de Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județului Brăila, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul „Mita la PSD"

"Ne-am chinuit cu flori, a fost frumos. Când ne-au prins câteva ploi din astea dure, nu numai parcurile au fost inundate, dar și 24 de gospodării", a mai afirmat primarul

Autoritățile au decis să împrăștie tomberoanele prin toată comuna deoarece în parcuri nu are acces nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel