Paraschivescu, jurnalistul arestat pentru şantaj, mesaj ȘOCANT

Florin Paraschivescu, "jurnalistul" care a fost arestat pentru şantaj, ca urmare a plângerilor depuse de mai mulţi reprezentanţi ai administraţiei publice și politicieni, a revenit cu un mesaj tăios.

Într-un editorial, acesta spune că "mafia din Buzău" care practic l-a înfundat va avea de furcă de acum înainte. De precizat că Florin Paraschivescu avea legături nu doar cu presa din Buzău, ci și în alte județe.

"Mica mafie din județul Buzău ce a jefuit și dezamăgit ani la rând populația, mafie ce a fost demascată prin articolele noastre reale, ar trebui să înghită în sec!

Este adevărat faptul că și-au bătut joc de noi printr-un dosar „prefabricat", făcut la comandă dar din nefericire pentru ei nu au rezolvat nimic! Au reușit să ne reducă la tăcere doar pentru puțin timp... dar cum nu există niciun adevăr care să nu iasă la iveală, nu există nici minciună care să poată fi ascunsă la infinit! Ne-am întors în forță cu foarte multe adevăruri ce vor zgudui... sau cum s-ar spune acum este „liniștea dinaintea furtunii".

(...)

Parchetul Buzău îmi datorează viața și onoarea mea terfelita în cel mai josnic mod cu putință", transmite Florin Paraschivescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel