PARADOXUL OREI cu alegerile din SUA. DEGRINGOLADĂ TOTALĂ: CINE a câștigat

AGERPRES.
AGERPRES.

Paradox pe toate televiziunile! Nimeni nu a înțeles nimic despre alegerile din SUA! Care este realitatea?

Surpriză pe toate burtierele atunci când oamenii au deschis televizorul marți dimineață. În acest moment, FoxNews afirmă că Biden are 238 de voturi electorale, iar Trump a câștigat 213. Numărătoarea celor de la CNN indică 219 voturi pentru democrat și 209 pentru republican. Pe posturile TV din România, este afișată burtiera cu: 238 de voturi electorale, iar Trump 213, dar totodată titlurile sunt despre victoria lui Donald Trump.

Doar analiștii pot înțelege ce se întâmplă în SUA dacă ar urmări televiziunile. În schimb, un om care pur și simplu vrea să se informeze este de-a dreptul bulversat de informațiile contradictorii.

Este paradoxul orei. Cine se uită la televizor înțelege ce vrea: fie că a câștigat Donald Trump, fie Joe Biden. Lumea nu are cum să înțeleagă din cauza modului în care sunt prezentate informațiile. 

În orice caz, mai sunt voturi de numărat. Rezultatul final nu îl vom afla astăzi

Închiderea ultimelor circumscripţii în Insulele Aleutine din Alaska, miercuri, la ora 06:00 GMT, a pus capăt zilei electorale din SUA, într-un scrutin foarte strâns în care ar putea dura câteva zile până se vor cunoaşte rezultatele definitive, transmite EFE.

Alaska, unde sunt două fusuri orare, este ultimul stat în care se închid circumscripţiile electorale şi este de aşteptat că cei trei mari electori alocaţi acestui stat să-i revină preşedintelui în exerciţiu Donald Trump.

Pe de altă parte, doar 75.000 din cele 350.000 de voturi primite prin poştă în statul-cheie Pennsylvania - cu 20 de mari electori - vor fi luate în calcul la numărătoarea finală.

O oficialitate a oraşului Philadelphia, Lisa Deeley, a declarat marţi noapte într-o conferinţă de presă, la închiderea votului, că 275.000 de voturi primite anticipat nu se vor regăsi în numărătoarea finală până miercuri dimineaţa sau chiar mai târziu în cursul săptămânii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel