EXCLUSIV  Marian Drăgulescu, interdicție. Gimnasta Andrea Răducan nu permite încălcarea recomandărilor

Purtătorul de cuvânt al Federației Române de Gimnastică a declarat pentru DC News că din 2017 de când gimnasta Andreea Răducan conduce instituția, niciun sportiv nu a concurat pe propria răspundere și de aceea nici Marian Dragulescu nu va face excepție. 

Marian Drăgulescu declarase joi, pentru DC News că ar trebui lăsat să concureze, pe propria răspundere, chiar dacă a suferit o intervenție chirurgicală pentru că federația a făcut aceste concesii și cu alți mari gimnaști ca Marius Urzică sau Cătălina Ponor ( care a suferit o intervenție medicala similară).

În replică, purtătorul de cuvânt al președintelui FRG, Irina Mosor ne-a explicat că din 2017 de când președinte al FRG este fosta mare gimnastă Andreea Răducan, federația nu a mai permis niciunui sportiv să concureze așa. "Nu știu detalii despre  cazul Cătălinei Ponor, însă ce vă pot spune este că, de când este președinte doamna Andreea Răducan nu am avut astfel de cazuri și nu a fost nevoie să dăm această permisiune. Noi trebuie să ținem seama de recomandările venite de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă", ne-a spus Mosor. Aceasta a precizat că va oferi detalii suplimentare din partea Andreei Răducan în cursul acestei după-amiezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel