EXCLUSIV  PARADOX la Răzoare - Giurgiului. Daniel Florea: Mă chinui de 3 ani. De frică, nu vrea nimeni să semneze, după cazul Belina

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, atrage atenţia asupra faptului că nu reuşeşte, de trei ani, să convingă autorităţile să cedeze o cale ferată dezafectată care traversează o bună parte a Bucureştiului şi să o transforme în şosea.

"Un lucru pe care nu l-am reuşit, din păcate, să-l realizăm, cu guvern PSD, este cel de a lua calea ferată dezafectată de la Răzoare şi până la Giurgiului. Are 7,4 km şi vrem să o luăm din administrarea CFR-ului, să o aducem la Capitală şi să o facem drum. Fosta cale ferată dezafectată e de trei ori mai lată decât drumul de lângă. Şi atunci în loc să am un drum pe un fir am avea o şosea din centrul Capitalei şi până în Giurgiului.

Încerc de trei ani să iau această cale ferată dezafectată. Când am crezut că pot să o iau s-a întâmplat acea chestie cu dosarul Belina şi de atunci nimeni din ministere, din autorităţi, nu mai vrea să semneze pentru că se gândeşte: ‚aoleu, dacă păţim ca la Belina şi ne trimite cineva în judecată’. E un drum dezafectat, nu pescuieşte nimeni pe el, ci vrem să-l facem şosea. Am înţeles acum că trebuie să facem un proiect de lege care să treacă prin Parlament", a explicat Daniel Florea, primarul Sectorului 5, într-un interviu acordat DC News.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel