EXCLUSIV  PARADOX în Bucureşti cu mașinile. Dan Tudorache: E aproape gratis. Avem tot felul de probleme

Parcare
Parcare

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că o investiţie care a costat foarte mulţi bani şi care avea drept scop decongestionarea traficului din Capitală este ocolită de către şoferi. 

Într-un interviu acordat DC News, primarul Dan Tudorache a declarat că parcarea supraterană de la Străuleşti, de la capătul magistralei de metrou, este goală. Practic, deşi tariful este de numai 50 de bani/ora, aproape nimeni din cei care intră în Bucureşti prin acea zonă nu-şi lasă maşina în parcare pentru a merge în oraş cu metroul, aşa cum se dorea. În acest timp, trotuarele din Bucureşti sunt pline de maşini, oamenii preferând să parcheze oriunde, numai să poată ajunge cu maşina personală acolo unde au treaba. 

"Parcarea este goală. Oamenii nu au încă cultura de a-şi lăsa maşina şi a folosi transportul în comun. Şi e 50 e bani/oră, o sumă derizorie. (...) Noi ne-am învăţat, după Revoluţie, să fie totul gratis. Şi automat uitaţi, ne creează tot felul de probleme", a explicat primarul Tudorache.

Pe de altă parte, edilul a declarat că cei care locuiesc la casă în Sectorul 1 au făcut numeroase solicitări pentru a li se închiria spaţiul din faţa proprietăţii pentru a parca maşina.

"Noi, la Sectorul 1, avem multe solicitări de locuri de parcare pentru străzile adiacente. Jumătate dintre cei care locuiesc în Bucureşti stau la casă şi vor să-şi închirieze locul de parcare din faţa proprietăţii.  Am făcut acest demers şi, în mai puţin de o lună, vom putea să închiriem spaţiul de parcare din faţa curţii", a declarat Dan Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel