EXCLUSIV  Daea, telefon de URGENȚĂ la Guvern: SĂ LE DĂM DRUMUL!

Petre Daea
Petre Daea

Petre Daea a atras atenţia că, în timp ce supermarketurile sunt pline cu produse din import, sunt fabrici în România care nu produc, din cauză că nu sunt sprijinite de către autorităţi.

Într-un interviu acordat DC News, Petre Daea a vorbit despre situaţia la zi a agriculturii şi a procesării legumelor şi fructelor produse în ţară, atrăgând atenţia asupra faptului că, în timp ce magazinele sunt pline cu produse de import, avem fabrici în România care nu funcţionează, deşi au toate utilajele necesare, totul la cheie pentru a produce alimente pentru români. 

"Sunt unităţi de prelucrare în România, la cheie. Am fost, le-am văzut. De exemplu la Vidra este o unitate de prelucrare şi procesare legume şi peşte nou-nouţă, facută cu şase milioane de dolari, nepornită. Nu a funcţionat niciodată, are utilaje la cheie, cu ele în ţiplă, e totul gata, staţie de epurare, tot ce trebuie.

Am spus asta inclusiv la Guvern. Am dat telefon consilierului primului ministru, rugându-l să facem treaba asta pentru ţară şi să le dăm drumul la unităţile astea, să simtă oamenii, să aibă încredere că ne ocupăm de ei. Ei au speranţă", a declarat Petre Daea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel