Parada militară de 1 Decembrie. Noutăți, anunțate de ministrul Apărării

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a anunţat, vineri, că parada de 1 Decembrie va aduce câteva noutăţi în ceea ce priveşte tehnica militară.

'Va fi un accent pe efective din toate categoriile de forţe armate, pe tehnică de luptă. Avem şi câteva noutăţi, evident, începând cu avioanele F-16 Fighting Falcon, sperăm ca şi condiţiile meteo să fie alături de noi -, noua uniformă de luptă a Armatei, tehnica de la Poliţia Militară, motocicletele noi pentru Forţele pentru Operaţii Speciale şi MEDEVAC-ul de la infanterie', a declarat Motoc, la repetiţiile pentru paradă, potrivit Agerpres.

El s-a arătat încrezător că evenimentul se va ridica la înălţimea momentului pe care îl marchează şi va fi pe placul bucureştenilor.

'Sunt lucruri de îmbunătăţit, dar nivelul de pregătire a paradei este bun. Noi suntem complet încrezători că va fi o paradă militară la înălţimea momentului special pe care îl marcăm de 1 Decembrie anul acesta, anume împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial', a precizat ministrul.

Repetiţiile generale pentru paradă vor avea loc pe 27 noiembrie, la Arcul de Triumf. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel