Parada de la Jubileul de Platină, întreruptă de mai multe persoane care s-au așezat în fața soldaților, în timpul marșului

Breaking news
Breaking news

Cel puţin două persoane au provocat joi tulburări la o paradă militară care lansează festivităţile pentru Jubileul de Platină al reginei Elisabeta.

Indivizii au alergat în faţa soldaţilor care mărşăluiau, înainte de a fi arestați, potrivit Reuters.

Aceștia au ieşit în fugă din spatele barierelor de pe bulevardul Mall, care duce la Palatul Buckingham, şi s-au aşezat în faţa fanfarei.

Unul dintre ei părea să ţină un banner, înainte ca poliţia să îi îndepărteze pe toți făptașii. Alt individ purta o coroană de aur pe cap, notează Mediafax.

Jubileul de platină: Prințul Harry a fost izolat de restul familiei. Mesajul Reginei înaintea începerii weekendului aniversar

În mesajul său jubiliar, monarhul a mulțumit oamenilor pentru organizarea evenimentelor de sărbătorire a 70 de ani pe tron, spunând că în această săptămână vor fi create „multe amintiri fericite”.

Milioane de britanici se pregătesc pentru marcarea aniversării prin petreceri de stradă, ​​în weekendul prelungit, de patru zile, notează BBC.

Există, de asemenea, o serie de evenimente oficiale, care încep cu parada Trooping the Color de joi și se termină duminică cu un concurs jubiliar în Londra.

Imaginile portret comandate special o înfățișează pe Regina arătând mulțumită, așezată pe un scaun, cu spatele la o fereastră, la castelul care a fost casa ei principală în ultimii doi ani. Faimosul Turn Rotund al reședinței istorice este vizibil în depărtare.

Ranald Mackechnie a realizat două portrete anterioare ale Reginei alături de Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și Prințul George, pentru a marca cea de-a 90-a aniversare a ei, în 2016.

În mesajul său jubiliar, monarhul a spus: „Sunt în continuare inspirată de bunăvoința care mi-a fost arătată și sper că zilele următoare vor oferi o oportunitate de a reflecta la tot ceea ce s-a realizat în ultimii 70 de ani, în timp ce ne uităm la viitor cu încredere și entuziasm.”

Tradiționala paradă Trooping the Color va implica peste 1.500 de ofițeri și soldați și 350 de cai de la Divizia Household.

Monarhul, în vârstă de 96 de ani, care are probleme de mobilitate și a anulat recent mai multe apariții publice, este probabil să se alăture membrilor familiei regale pe balconul Palatului Buckingham pentru a urmări spectacolul.

Ducele și ducesa de Sussex vor urmări parada, deși nu vor apărea pe balcon.

Cuplul, care locuiește acum în SUA, se va așeza într-un loc privilegiat, cu vedere la Horse Guards Parade, unde îl vor urmări pe Prințul Charles inspectând paznicii și ofițerii, pe care și îi va saluta în locul Reginei.

Ei călătoresc cu copiii lor Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, care împlinește un an sâmbătă. Lilibet este și porecla Reginei în cadrul familiei.

Fiul Reginei, Prințul Andrew, ale cărui titluri regale au fost returnate Coroanei, pe fondul unui proces de abuz și hărțuire al unor minore, în SUA, nu va fi prezent.

Au existat speculații cu privire la momentul în care am putea să o vedem pe regina în weekendul jubiliar.

Câteva evenimente vor fi prioritățile ei - iar Trooping the Color, de joi, și balconul Palatului Buckingham vor fi unul dintre ele, deși prințul Charles va fi cel care inspectează trupele, asumându-și o altă sarcină ceremonială. (Vezi continuarea AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel