Parada 1 Decembrie, Bucureşti. Royal Marines Band, prezentă la eveniment

Mihai Ciobanu / 26 noi 2018 / 17:03 Salveaza PDF Comentarii
Parada 1 Decembrie 2018
Descriere foto: Parada 1 Decembrie 2018

Royal Marines Band, Orchestra reprezentativă a Marinei britanice, va participa sâmbătă, la Bucureşti, la parada militară de Ziua Naţională a României.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei Marii Britanii, Royal Marines Band va sosi în România pentru mai multe concerte, în cadrul colaborării militare româno - britanice în Anul Centenarului. 

"Punctul central pe agenda celor 41 de membri ai Royal Marines Band este participarea la parada militară de 1 Decembrie. Este pentru prima dată când un efectiv atât de numeros al unei orchestre militare britanice ia parte la festivităţile de Ziua Naţională a României, semn al relaţiilor strânse dintre cele două ţări în domeniul apărării şi securităţii", precizează comunicatul citat. 

În perioada 27 noiembrie - 3 decembrie, Royal Marines Band va susţine o reprezentaţie comună cu Orchestra reprezentativă a Ministerului român al Apărării Naţionale, precum şi o serie de concerte caritabile organizate de Ambasada Marii Britanii, în parteneriat cu organizaţii neguvernamentale britanice active în România, precum Casa Speranţei, Light into Europe şi Casa Ioana. Membrii formaţiei vor mai susţine o sesiune muzicală la Teatrul Naţional şi un concert la Hard Rock Cafe şi vor vizita British School of Bucharest, menţionează comunicatul. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25