Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program

Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program
Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program

Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program. În rândurile de mai jos găsiți programul de la parada de la Alba Iulia, de Ziua Naţională a României - 1 Decembrie 2018.

Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program. În garnizoana Alba Iulia, începând cu ora 15.30, în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918, va avea loc ceremonia militară la care vor lua parte aproximativ 1.600 de militari și specialiști din cadrul Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații și Administrației Naționale a Penitenciarelor, cu aproximativ 150 mijloace tehnice și 23 de aeronave militare. În blocurile de defilare se vor regăsi militari și tehnică ale armatei poloneze.

Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program. Pe timpul ceremoniilor din Alba Iulia vor fi executate câte 21 de salve de artilerie.

Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program. Ceremoniile militare vor putea fi urmărite și online, accesând pagina de facebook a Ministerului Apărării Naționale (facebook.com/mapn.ro/).

Parada 1 Decembrie 2018 Alba Iulia program. Activități similare vor avea loc în marile garnizoane din țară, cu participarea reprezentanților Armatei României, precum și în teatrele de operații în care se află în misiune militari români. Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

* * *

Pentru buna desfăşurare a Paradei Militare Naționale, Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

Folosirea dronelor (Remotely Piloted Aircraft Systems - RPAS) în spaţiul aerian unde se desfăşoară manifestările dedicate Zilei Naţionale este interzisă, conform prevederilor articolului 12 din Hotărârea de Guvern nr. 912/2010.

Recomandăm publicului spectator să vină la ceremonii, pe cât posibil, fără bagaje voluminoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel