Păpușile ”Huggy Wuggy”, dorite de milioane de copii, le pot afecta sănătatea. Sunt comparate cu nebunia ”Clovnului ucigaș”

Păpușile „Huggy Wuggy”, personaje principale dintr-un joc de groază pentru copii, au devenit la mare căutare, acestea ajungând și în magazinele din România. 

Păpuşele Huggy Wuggy sunt confecționate dintr-un material de pluș albastru cu mâini şi picioare lungi și cu aspect înfricoșător și sunt adresate copiilor de peste 12 ani, dar și cei mici le doresc pentru a se juca cu ele. 

Păpușile încep că  creeze  controverse în lumea adulților. În Marea Britanie, specialiștii  avertizează  părinții că aceste jucării pot avea efecte negative  asupra stării de sănătate a copiilor, cum ar fi anxietate sau insomnii.

De asemenea, părinții sunt sfătuiți să nu-și lase copiii să se uite la videoclipurile cu Huggy Wuggy, de pe TikTok. Plușul ucigaș a fost comparat cu nebunia ”Clovnului ucigaș” de acum câțiva ani.

Pe paginile de socializare unii părinți sunt revoltați și oripilați de ursulețul Huggy Wuggy. Acesta este un personaj dintr-un joc video care cântă:

Numele meu este Huggy Wuggy.
Numele meu este Huggy Wuggy.
Corp neclar și drăgălaș.
Corp neclar și drăgălaș.
Nu vii să mă îmbrățișezi?...

În România păpușa este vândută printr-o rețea de magazine la prețul de circa 70 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel