Mii de oameni, pe străzile capitalei. Papa Francisc a binecuvântat mulţimea

Florin Răvdan / 31 mai 2019 / 19:51 Salveaza PDF Comentarii

Sfânta liturghie de la Catedrala catolică 'Sf. Iosif' din Capitală, la care a participat vineri seara Papa Francisc, s-a încheiat. La finalul slujbei, corul a cântat 'Hristos a înviat!'. Mii de oameni au aşteptat în ploaie pe străzile din jurul Catedralei şi în zona Pieţei ''George Enescu'' pentru a-l saluta pe Suveranul Pontif. 

Copii mici pe umerii părinţilor lor, oameni cu pelerine de ploaie colorate pe ei sau cu umbrele au aşteptat cu telefoanele pornite pentru fotografii ieşirea din Catedrală a Papei Francisc. Acesta a urcat în papamobilul Isuzu în aplauzele furtunoase ale pelerinilor şi a mers prin mijlocul lor salutându-i. Papa Francisc foloseşte la vizita sa în România trei papamobile.

Serviciul de Protecţie şi Pază a precizat că, 'aşa cum a fost stabilit în concepţia de securitate, papamobilul românesc va fi folosit sâmbătă de către Suveranul Pontif'.

'Papamobilul autohton a fost trimis încă de joi la Miercurea Ciuc, unul dintre oraşele vizitate de Papa Francisc', a precizat SPP. Suveranul Pontif a mers în papamobil, printr-o ploaie torenţială, iar oamenii prezenţi nu au plecat din zonă până când nu au fost siguri că îl pot măcar vedea pe Sfântul Părinte. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27