Papa Francisc, dispus să-i boteze pe extratereștri

Papa Francisc nu ar refuza niciunei ființe dreptul de a fi creștinat, nici măcar extratereștrilor, având în vedere că  Duhul sfânt nu este întotdeauna previzibil.

În timpul unei slujbe ținută, luni, în Cetatea Sfântului Scaun, Suveranul Pontif a declarat că dacă marțienii ar veni la el pentru a-i boteza, el nu ar ezita, scrie huffingtonpost.com.

După ce a predicat din Faptele Apostolilor, Papa Francisc a mai spus că dacă mâine ar veni la el marțieni, chiar verzi, cu nasuri lungi și urechi mari, care vor să se boteze, i-ar creștina, susținând că orice fiinţă creată de Dumnezeu trebuie să fie botezată.

Citește și Teoria care contrazice totul! Vaticanul pregătește populația pentru întâlnirea cu extratereștrii

De asemenea, Suveranul Pontif i-a îndemnat pe clerici să promoveze o politică a ușilor deschise pentru toți cei care doresc să primească învățăturile bisericii.

Papa Francisc nu este primul care a făcut aluzie la un botez al extratereștrilor. În 2010, Guy Consolmagno, un savant de la Vatican, a sugerat că extratereștrii ar putea avea suflete și ar putea fi botezați, dacă doresc. "Orice entitate - indiferent de cât de multe tentacule are - are un suflet ", a spus Consolmagno.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel