Pantofii de distanțare socială! Nu ai mai văzut așa ceva! Arafat, UIMIT - foto

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Ați auzit de pantofii de distanțare socială?

Grigore Lup este meșter în încălțăminte din piele încă din adolescență. De câțiva ani, are propriul atelier în Cluj-Napoca. A simțit pe propria piele cum pandemia i-a afectat afacerea. Astfel, a inventat pantofii de distanțare socială a căror mărime începe de la numărul 70! În acest mod, cei care îi poartă sunt obligați să păstreze distanța față de ceilalți oameni.

„Am văzut la televizor că sunt multe persoane care nu respectă, deși sunt reguli peste tot. Chiar dacă mergi la o farmacie sau la bancă, se bagă domnule aproape de ține, parcă îți suflă în ureche. Am zis hai să fac, domnule, niște pantofi astfel încât cei care nu respectă să fie pedepsiți, să le dăm o pereche de pantofi de ăștia… să stea la distanță”, a spus acesta pentru dejeanul.ro.

Ideea sa a fost prezentată, miercuri seară, și la Antena 3, unde Raed Arafat a făcut următoarele comentarii: „Îmi place că, în astfel de vremuri, avem oameni inventivi. Ne adaptăm, chiar dacă este o soluție… eu cel puțin cred că e foarte greu să mergi pe stradă cu pantofii aceștia. Dar e o idee foarte frumoasă și chiar îl felicit pentru că are inițiativă și a venit, totuși, cu soluții!”

2. -imagine fara descriere- (pantofi_distantare_captura_antena3_35573900.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel