Panică la Tokyo. Un tânăr a înjunghiat 10 pasageri într-un tren, rănind grav doi dintre aceștia

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un tânăr din Japonia a înjunghiat zece persoane într-un tren, la Tokyo.

Un bărbat a înjunghiat cel puțin 10 pasageri dintr-un tren din Tokyo, Japonia, rănind grav doi dintre ei. Conform The Guardian, suspectul a lăsat în urmă un cuțit după ce a părăsit locul faptei și a fost arestat ulterior de autorități.

Departamentul de pompieri din Tokyo a transmis că nouă dintre victime au fost duse la spitalele din apropiere, în timp ce a zecea a putut pleca acasă pe picioarele sale. Toți dintre cei înjunghiați erau în stare de conștiență, mai anunță autoritățile.

Pasagerii au intrat în panică și au fugit din vagoanele trenului

Un martor a spus că pasagerii au început să intre în panică și să fugă din vagoane. O altă persoană care a fost prezentă la fața locului a spus că a văzut pasageri mânjiți de sânge care coborau din mijlocul de transport în comun, în timp ce personalul trenului cerea asistența unui medic și ruga ca pasagerii care aveau la ei prosoape să vină la fața locului.

Tânărul care este suspectat de atac avea aproximativ 20 de ani și a fugit de la locul incidentului care a avut loc în apropierea stației Seijogakuen. Acesta a intrat într-o consignație și a spus că a obosit de la atât alergat, iar managerul magazinului a sunat la poliție pentru că bărbatul avea pete de sânge pe cămașă. Linia de tren cu pricina este una folosită de navetiști și merge în principal pe la suprafață, însă are și câteva secțiuni subterane, unde s-a și produs atacul. Poliția nu a comentat incidentul și nu a pus la dispoziție alte detalii în afară de cele expuse în articol.

Japonia comemorează 76 de ani de la lansarea bombei atomice la Hiroshima

Supravieţuitori, rude ale celor dispăruţi şi doar câţiva oficiali străini au participat la ceremonia care a avut loc în cursul dimineţii la Hiroshima (vestul Japoniei) pentru a comemora victimele şi a cere pace în lume. Din cauza pandemiei, publicul larg nu a avut acces la ceremonie, ca şi în 2020, dar a putut să o urmărească pe internet.

Participanţii, purtând mască şi majoritatea îmbrăcaţi în negru, au ţinut un minut de reculegere la ora 08:15 (joi 23:15 GMT), la care bomba atomică americană a fost lansată asupra oraşului în urmă cu 76 de ani.

Această tragedie a învăţat omenirea că ameninţarea altora pentru a se apăra nu aduce beneficii nimănui, a declarat primarul oraşului Hiroshima, Kazumi Matsui, într-un discurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel