Panică dintr-o joacă, în Brașov. Două fete au sunat la 112 și au spus că sunt sechestrate

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Două adolescente din Tărlungeni, județul Brașov, au pus pe jar autoritățile după ce au pretins că sunt sechestrate.

Potrivit Agerpres, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) din Brașov, autoritățile au primit alarma duminică seara, printr-un apel la 112. Tânăra care a sunat a pretins că este constrânsă alături de o prietenă să intre într-un autoturism alături de două persoane persoane de sex masculin necunoscute. Mașina s-ar fi îndreptat spre o locație necunoscută.

„În cel mai scurt timp, au fost constituite echipe operative complexe, formate din poliţişti din cadrul IPJ Braşov - Serviciul de Investigaţii Criminale şi cel Criminalistic, Secţia 1 Poliţie Rurală Feldioara, Poliţia Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale, Biroul Rutier, Secţiile 1-5 Poliţie, Poliţia Municipiului Săcele, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi care, sub coordonarea echipei manageriale, au desfăşurat activităţi de căutare a minorelor, fiind instituite, de asemenea, filtre rutiere pentru depistarea şi identificarea vehiculului în cauză”, a precizat IPJ Braşov.

Fetele de vârstă fragedă au găsit un telefon și l-au folosit pentru a se amuza pe seama autorităților

Fetele de 13 ani, respectiv 15 ani, au fost identificate de oamenii legii. Cele două adolescente au găsit pe raza localității de domiciliu un telefon mobil cu cartelă valabilă și au sunat pentru amuzament la 112 pentru a spune că au fost răpite. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit în care se efectuează cercetări privind infracţiunea „lipsire de libertate în mod ilegal”, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, a menţionat sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, a mai menţionat Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) din județul Brașov.              

VEZI ȘI: O femeie a fost ucisă în Capitală. Agresorul e încă liber.

VEZI ȘI: Un bărbat a vrut să incendieze mașina mătușii sale pentru o datorie, la Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel