EXCLUSIV  Pandemia a generat o schimbare majoră. Chiș, ARMO: La început au fost forțați, ulterior au făcut-o de bunăvoie

Directorul executiv al Asociației Române a Magazinelor Online a vorbit, pentru DCNews, despre schimbarea generată de starea de urgență, o schimbare care se pare că se menține. 

”Dacă odată cu starea de urgență am cunoscut un salt spectaculos, cel mai probabil ca urmare a măsurilor restrictive, ulterior situația s-a stabilizat și da, pentru marea majoritate vorbim despre o schimbare de comportament permanentă. Comparăm două experiențe de cumpărături total diferite. Una implică un consum de timp cu drumul până la magazin, în trafic, stat la coadă la casă, pe când cealaltă presupune câteva clickuri stând pe canapea, în confortul propriei locuințe, iar produsele ne sunt aduse la ușă. Tot timpul pe care l-am fi irosit altfel îl putem folosi pentru orice altceva, pentru a ne uita la un film sau pentru a ajuta copiii la teme. Ca să concluzionez, dacă la început o parte a românilor au apelat la comerțul electronic fiind forțați de împrejurări, ulterior au făcut-o de bunăvoie.” ne-a explicat Florinel Chiș, directorul executiv ARMO, schimbarea de comportament a românilor, care comandă, într-o proporție tot mai mare, produse online, achitate cu cardul. 

Vezi și: EXCLUSIV  Salt spectaculos în starea de urgență! BOOM al plăților cu cardul. Chiș, ARMO: Pentru prima dată!

Rămâneți pe dcnews.ro. Vom reveni și cu alte informații despre domeniul de cumpărături online. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel