Panciu. ActuaLIS, revista Liceului Teoretic "Ioan Slavici", la numărul 7

Sâmbătă, la aniversarea a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române, elevii Liceului Teoretic "Ion Slavici" din Panciu au putut răsfoi un nou număr al revistei ActuaLIS, în prezența unui invitat special, actrița Manuela Hărăbor.

Numarul 7 al revistei ActuaLIS, revista Liceului Teoretic "Ioan Slavici" din Panciu, surprinde plăcut nu numai datorită articolelor de calitate scrise de elevii acestui liceu, dar și prin aspect și forma grafică, putând cu ușurință concura cu reviste de elită din țară. Nu trebuie omis sprijinul primarul Iulian Nica în apariția revistei școlare.

Invitat de onoare, actrița Manuela Hărăbor,  a răspuns cu amabilitate întrebărilor din sală și a dat autografe admiratorilor săi.

Printre titlurile care atrag atenția celui ce răsfoiește această "revistă de atitudine liceală, decență  și înțeleaptă", cum o descriu cei din colectivul redacțional, amintim: Interviu cu actrița Manuela Hărăbor (realizat de Iris Tiron), Cronica de carte (realizată de Miruna Tutoveanu), Cronica de teatru (realizată de Ramona Ignat și Bianca Caraba), Cantecul Muzei, Profil liceal.

Subiectele abordate surprind prin actualitate, profunzime, sensibilitate. O dovadă în plus că și într-un oraș mic, de provincie, există copii talentați și profesori dedicați meseriei pe care o fac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel