Pană de majoră de curent la Londra. Haos la metrou - VIDEO

Unele zone din Londra, sud-estul şi nord-vestul Angliei, precum şi Scoţia au rămas vineri seara, pentru scurt timp, fără electricitate, fiind afectate circulaţia aeronautică, feroviară şi rutieră, precum şi sute de mii de persoane la o oră de vârf, a indicat pentru BBC operatorul UK Power Networks, care impută incidentul administratorului reţelei de înaltă tensiune.

La Londra, penele de curent au antrenat probleme la nivelul circulaţiei trenurilor aflate în imposibilitate să mai funcţioneze, potrivit operatorului feroviar Thameslink. Semafoarele rutiere au fost de asemenea scoase din funcţiune. A fost afectată şi activitatea aeroporturilor, potrivit Reuters. National Grid, care asigură transportul de electricitate în Anglia şi în Ţara Galilor, a declarat că a avut 'probleme' cu două grupuri electrogene, dar ulterior problemele au fost rezolvate.

Trenurile care veneau şi cele care plecau din Londra, inclusiv liniile Thameslink, Southern şi Gatwick Express, au avut întârzieri, iar unele curse au fost anulate. La rândul său, Societatea naţională feroviară a comunicat că un număr mare de trenuri au fost afectate. Furnizarea de curent electric a putut fi restabilită în cursul serii, a indicat puţin după ora locală 19:30 pe Twitter societatea UK Power Networks. 


Scenes at Clapham junction, commuters using phone lights in the tunnels. Also I just got trapped on the train as the doors stopped working. pic.twitter.com/wJjBAmoiOd

— Ais Green (@AislingJane_) 9 august 2019



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel