Pamela Anderson NU a murit. Mișcare prin care a fost răspândită știrea falsă

O știre falsă despre moartea Pamelei Anderson a fost rapid răspândită. Credibilitate a dat tocmai numele site-ului care a publicat informația. 

”Pamela Anderson a murit la ora 10:04, în această dimineață, după ce a intrat în stop cardiac” a fost știrea șocantă, care a tulburat multă lume. Rețelele sociale au fost umplute cu mesaje despre moartea Pamelei Anderson. 

Știrea a fost publicată pe ABCNews-us.com. Numele site-ului se bucură de o largă credibilitate. Cu toate acestea, acest site nu este afiliat ABC News. Tocmai ABC News este denumirea care a dat greutate informației. 

Ce anunța site-ul care a publicat știrea

Se pare că ABCNews-us.com anunța știrea falsă: ”La ora 8:00 în această dimineață, Departamentul de Urgență din Los Angeles a răspuns la o solicitare medicală de la domiciliul Pamelei Anderson din Los Angeles. Se pare că vedeta s-a prăbușit în baie. Echipajul sosit la fața locului a transportat-o de urgență la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde a fost internată din cauza hepatitei C, boală care a avut-o timp de 16 ani. Potrivit medicului șef Jonathan Lucas, Pamela Anderson a murit în această dimineață, la 10:04, după ce a intrat în stop cardiac”. 

Știrea este falsă, Pamela Anderson nu a murit. Actrița nu a dorit să comenteze. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel