PAH-Robert Turcescu, război total pe teoriile conspirației. "E jegul suprem"

Patrick Andre de Hillerin a avut o reacție tăioasă la adresa lui Robert Turcescu, după ce acesta din urmă a lansat teorii ale conspirației potrivit cărora cei morți în urma incendiul din Club Colectiv ar fi mult mai mulți. 

"Las asta aici pentru a nu uita, nici eu, nici voi, cu ce jeg avem de-a face. Acoperilă dă pe surse o gogomănie. E foarte simplu. E foarte posibil să mai moară mulți dintre cei care acum sunt în spital. Dar el o dă pe conspirație. Cică sunt deja morți și se încearcă ascunderea acestui lucru. Iar când oamenii ăia (există, cu adevărat, previziuni ale medicilor că vor mai muri în jur de 30 dintre cei spitalizați acum) vor muri, Acoperici va ieși și va spune că el și teoriile și sursele lui au avut dreptate. Ăsta e deja prehienă. E jegul suprem, e Robert Jegul Suprem Turcescu", a scris Patrick Andre de Hillerin. 

Reacția jurnalistului vine după ce Robert Turcescu a scris, pe pagina sa de Facebook:

"Vreau sa scriu asta, aici, ca marturie pentru zilele ce vor veni: sint mult mai multi morti. Mult mai multi decit cifra oficiala comunicata azi, adica 31. Din prima seara au fost numarati 40, apoi mai multe surse spun ca ar fi fost vorba de 56-57 de cadavre. Numarul lor exact a fost si este ascuns in continuare opiniei publice. Nu vreau sa cadem in teorii conspirationiste, dar cel putin in operatiunea de "distribuire" a acestor morti pe zile si pe unitati spitalicesti s-a actionat dupa un plan. S-au temut ca un numar prea mare al victimelor comunicat imediat dupa tragedie ar fi declansat o revolta teribila. Veti vedea in urmatoarele zile cum se va inmulti numarul celor decedati. Asta a si fost ideea cu distribuirea lor in cit mai multe unitati spitalicesti. De aici si povestea absolut necredibila cu Sectia de Arsi de la Floreasca, sectie care n-a fost deschisa nu pentru ca n-ar fi functionala, ci pentru ca nu era bine sa ajunga acolo toate victimele sau o buna parte din ele: s-ar fi aflat prea repede numarul celor decedati. S-a preferat, cum spuneam, nebunia cu impartirea pe cit mai multe spitale. Un rol special l-au jucat aici si probabil il mai joaca inca Spitalul Militar si cel al SRI. Asa se explica haosul cu listele continind numele celor spitalizati, disparitia actelor de identitate ale multora dintre cei ce au fost urcati in ambulante, aparitia misterioasa a unor cadavre la IML. Vom mai afla multe despre ce s-a petrecut in acea noapte. Sau nu. Totul depinde acum de curajul celor care au fost martori directi: asistente, politisti, pompieri. Ei stiu detalii, dar se tem sa le rosteasca azi cu voce tare. Din fericire, sub rezerva anonimatului, unii dintre ei vorbesc cu jurnalistii si spun lucruri absolut terifiante, dezvaluind nu doar un haos teribil al actiunilor de salvare, dar si ordine ciudate primite de ambulantieri in repartizarea victimelor pe spitale. Eu sper ca in cele din urma sa aflam adevarul. Pentru ca in noaptea aceea tragica s-a mintit din nou foarte mult!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel