PAH, Oanei Bogdan: Cui plătești tu chirie? Sfântului Duh?

PAH
PAH

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin a reacționat la mesajul Oanei Bogdan cu privire la transformarea produselor în servicii, până în 2030. 

”Bine ați venit în anul 2030. Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu dețin o casă. Nu dețin aparate sau haine. Tot ceea ce consideram în trecut un #produs a devenit acum un #serviciu: transport, cazare, mâncare și toate lucrurile de care avem nevoie în viața noastră de zi cu zi.” este o parte a mesajului Oanei Bogdan, postat pe Facebook. 

Reacția lui PAH

”Băi, îmi pare rău pentru PLUS, dar dacă Oana Bogdan chiar a construit ceva în partidul ăla, eu aș dărâma și aș dezinfecta zona repede. Nu se poate, nene, să fii atât de naiv. "Nu mai dețin eu mașină, închiriez una fără șofer". PLM, da' de la cine închiriezi, cucoană? Pe aia nu o deține cineva? Sau casa în care stai cu chirie, nu e deținută de cineva? Adică cui plătești tu chirie? Sfântului Duh? Arhanghelului Gabriel? Chiar, că veni vorba de povestea aia mișto de acum peste 2000 de ani: bărbatul cu care, evenutal, ai vrea să faci un copil, deține spermatozoizii în proprietate, sau îi închiriază? Și dacă da, de unde?” a reacționat PAH, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel