Pădurea Crâng. USR a bătut PSD: S-a întâmplat de față cu toată lumea

Scutaru Cristina / 27 noi 2017 / 20:14 Salveaza PDF Comentarii

Florina Presada, senatoare USR, a mai câștigat o luptă în ceea ce privește Pădurea Crâng din Buzău.

"Mă bucur că am reuşit să păstrăm Pădurea Crâng în proprietatea statului şi administrarea Romsilva! Propunerea de a o trece în proprietatea municipiului Buzău a fost respinsă în plenul Senatului cu 93 de voturi, menţinând astfel rezultatul obţinut în Comisia de Administraţie Publică.

Propunerea merge către Camera Deputaţilor aşa că mă voi implica şi acolo în dezbaterile din Comisii împreună cu buzoienii interesaţi", a spus Florina Presadă.

De asemenea, Sebastian Adrian Silvestru, membru USR, a transmis: "Iar i-am bătut p'ăștia de la PSD. De data asta chiar în plenul Senatului, de față cu toată lumea!

[citeste si]

„Să zicem că domnii de la USR au repurtat o victorie de etapă. Am rămas și eu puțin surprins în legătură cu votul de ieri. Deși șeful comisiei, fostul primar de la Târgu Jiu, și Cseke Atilla de la UDMR mi-a spus că vor vota pentru, am văzut apoi că la vot s-au abținut. Însă, decisiv va fi votul în plen", spunea în urmă cu 12 zile domnul Sebastian Radu, deputat PSD Buzău. Iată, domnule deputat, că în plenul Senatului s-a confirmat decizia luată în ședința Comisiei de Administrație Publică, adică proiectul a fost RESPINS! Ne vedem la Camera Deputaților, domnule deputat, acolo unde vom veni împreună cu doamna senator USR, Florina Presadă, dar ne vom întări cu câțiva deputați USR care știu și ei cât este de important ca Pădurea Crâng să rămână în proprietatea statului și administrarea Romsilva!", a fost mesajul lui Sebastian Adrian Silvestru.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26