Pact național între partide în plină criză. Tăriceanu îi răspunde lui Ciolacu: Nu pot să trec cu vederea

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a răspuns președintelui PSD, Marcel Ciolacu, la apelul național de unire a partidelor în plină criză.

"Este un apel prin care și eu sunt de acord că este nevoie să ne coordonăm nevoile la nivelul Parlamentului, împreună, eventual, și cu Guvernul, pentru a veni cu un plan concret de repornire a economiei românești. Sunt de aceeași părere cu domnul Ciolacu, că este nevoie de a limita populismul diferiților parlamentari sau grupurilor politice, ale căror inițiative strică mai mult decât ajută. Trebuie să remarcăm că aici avem obligații cu toții. Și opoziția, și puterea, avem aceleași responsabilități.", a spus Tăriceanu la Realitatea Plus. 

"Trebuie să ne împăcăm, dar democarția și responsabilitățile rămân mai departe. Eu nu pot să trec cu vederea peste faptul că aceste avertismente de la Organizația Mondială a Sănătății, care au fost cunoscute de președinte și de primul ministru, au fost ignorate. Sau au preferat să ascundă informațiile, numai pentru a organiza alegerile. Aceste lucruri rămân o problemă foarte serioasă", a mai spus liderul ALDE. 

Marcel Ciolacu, apel la partidele politice 

„Toate partidele politice trebuie să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru a realiza urgent un #PLANPENTRUROMÂNIA. Este nevoie #urgent de măsuri vitale pentru oameni și pentru economia țării astfel încât să depășim cât mai repede criza socială și economică cu care ne confruntăm. Nu mai este timp de calcule electorale și dispute politice! Nu ne mai permitem întârzieri și greșeli!

Acesta este mesajul pe care l-am transmis azi într-o scrisoare deschisă adresă tuturor liderilor partidelor parlamentare.

Am convingerea că fiecare partid are experți și specialiști în diverse sectoare de activitate, care pot veni cu soluții bune pentru România. Să îi invităm alături pe experții din mediul financiar, din mediul academic, din mediul de afaceri, din agricultură și din alte sectoare vitale pentru economie și pentru societate.

Avem nevoie de un #PROIECTPENTRUȚARĂ care să aibă susținerea tuturor forțelor politice și care să fie implementat cât mai repede!

Haideți să lucrăm ÎMPREUNĂ!", a transmis Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel