Pachete de ţigări umplute cu cartoane, vândute pe sub mână la Obor

Foto: Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti
Foto: Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

În urmă cu două zile, în Piața Obor, puțin după ora prânzului, jandarmii aflați în executarea serviciului au observat o persoană în timp ce a scos de sub mașină un sac de plastic, relatează Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

"Prin sac, se puteau observa colțurile obiectelor din interior, astfel că jandarmii au intuit imediat ce se întâmplă... Au identificat persoana și i-au solicitat să prezinte conținutul bagajului, femeia spunând că sunt țigări. Până în acest punct, avem de-a face cu o faptă penală, așa cum este încadrată contrabanda cu produse din tutun, însă lucrurile nu se opresc aici. În interiorul pachetelor, nu erau țigarete, ci bucăți de carton, persoana înșelând potențialii clienți, care ajungeau să constate 'achiziția' acasă, când era deja prea târziu.

Referitor la potențialii clienți, facem precizarea că aceștia sunt o parte însemnată a mecanismului de contrabandă, căci este știut faptul că, dacă nu există cerere, nu există nici ofertă.Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor. Așadar, facem apel către toți cetățenii să nu încurajeze comerțul ilicit cu produse din tutun și să refuze să devină parte a procesului de contrabandă", transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel