PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști Toți credincioșii ortodocșii trimit astăzi mesaje de Paști pentru familie și persoanele dragi. 

Iată cele mai frumoase mesaje de Paște:

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!".

[citeste si]

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!

Mai bine dau MESAJE DE PAȘTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

PAȘTE FERICIT! MESAJE HAIOASE și FELICITĂRI FRUMOASE de Sfintele Paști  Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criza în buget. PAȘTE FERICIT

FELICITĂRI cu PAȘTE FERICIT

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel