Câștigă Euro premiile Salatini! 25 de euro pe oră în fiecare zi de promoție plus 1.000 euro pe săptămână

Direct, fără introducere, te invităm la distracție! Ca să fructificăm timpul, această resursă prețioasă! Am auzit de multe ori spunându-se acest lucru despre timp și, de aproape la fel de multe ori, ne-a trecut pe lângă ureche. Trăim vremuri în care reînvățăm să prioritizăm acțiunile care ne aduc bucurie, care ne fac mai conștienți de clipa pe care o trăim. Ești gata de distracție? Setează alarma telefonului ca să nu uiți să te înscrii în cursa pentru Euro Premiile Salatini!

15 aprilie – 23 iunie 2020: câștigi euro pe oră și pe săptămână

Salatini lansează o nouă promoție națională: „Câștigă Euro premiile Salatini!”. Ai șansa de a câștiga 25 de euro/oră în fiecare zi de promoție plus 1.000 euro/ săptămână în fiecare săptămână de concurs.

Sunt  850 de premii. Tu ai tot atâtea șanse de câștig. Fiecare cod  înseamnă o șansă în plus de câștig, așa că Salatini te încurajează să transmiți un număr cât mai mare de coduri promoționale! Pentru a te înscrie în campanie, trebuie să introduci pe pagina www.salatini.ro sau să trimiți prin SMS la numărul 1816 codurile promoționale  de pe ambalajele produselor Salatini.

IMPORTANT: în promoție participă toată gama de produse Salatini: Crackers, Pretzels, Sticks, Saratele și Salatini Snaxy.

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri, fiind lider de piață pe segmentul de sărățele.

Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente. Pefecți alături de o bere bună sau la ronțăiala în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel