P. A. de Hillerin: "Baconschi e din cale-afară de prost"

Jurnalistul Patrick André de Hillerin îl atacă dur pe fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, despre care spune că este "din cale-afară de prost".

Reacția jurnalistului de la Cațavencii a fost provocată de editorialul scris de Teodor Baconschi în EVZ, intitulat "Ce simbolizează cazul Pacepa?". Iată întreaga postare de pe Facebook a lui Patrick André de Hillerin:

"Teodor Baconschi este, să-mi fie scuzată expresia, din cale-afară de prost. Într-un editorial din EvZ, de azi, mișcătorul popular spune că Pacepa trebuie reabilitat și că nu se poate întoarce în România pentru că încă mai este condamnat la moarte. 

Condamnat la moarte nu mai este Pacepa din 1999, iar reabilitat complet este din 2004, când a redevenit cu acte în regulă general (în rezervă). Mai mult, i-a fost retrocedată și averea, care, în 1978, era de aproape două milioane de lei, cam trei milioane de dolari la nivelul anului 2005. Averea lui Pacepa consta în tablouri, mobilă veche și bijuterii, nu moștenite, ci strânse cu sudoare frunții pe vremea când slujea cu zel Securitatea. 

Așadar, ce reabilitare mai vrea Baconschi? Ce trebuie noi să facem? Să îngenunchem și să-i prestăm securistului bătrân o felație? Știu că astea sunt cutumele în Mișcarea Populară, dar să rămână la ei acolo. 

Giugiulitul prin parcuri după 50 de ani dăunează grav sănătății mintale. Pe bune."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel