Ozzy şi Sharon Osbourne critică folosirea piesei ''Crazy Train'' într-un videoclip de campanie al lui Trump

Ozzy şi Sharon Osbourne i-au interzis lui Donald Trump să folosească piesele heavy metal ale muzicianului în campania sa electorală, informează vineri Press Association.

Preşedintele american, care candidează pentru un nou mandat în 2020, a folosit melodia Crazy Train, din 1980, într-un videoclip în care îşi ironizează adversarii politici de la Partidul Democrat. Clipul, publicat joi pe pagina de Twitter a preşedintelui, debuta cu imagini de la dezbaterile din cadrul alegerilor primare ale democraţilor desfăşurate cu o seară în urmă şi marcate de dificultăţi tehnice.

Genericul dezbaterii este acompaniat de primele acorduri din melodia fostului lider al trupei Black Sabbath, după care apare în imagini preşedintele Trump urcând pe o scenă. Sharon Osbourne a criticat folosirea melodiei de către Trump şi a spus că, pe viitor, îi interzice preşedintelui american să folosească alte piese din repertoriul lui Ozzy Osbourne.

'Având în vedere folosirea neautorizată a melodiei 'Crazy Train' în această dimineaţă, am trimis o notificare celor care se ocupă de campania lui Trump prin care le interzicem să folosească muzica lui Ozzy în reclame politice', a scris soţia vedetei rock pe Twitter. Sharon Osbourne i-a sugerat apoi lui Trump să-l roage pe unul dintre importanţii săi susţinători precum Kanye West, Kid Rock sau Ted Nugent să-i furnizeze fundalul muzical pentru campania electorală. Vineri dimineaţă, videoclipul preşedintelui american putea fi în continuare accesat online şi avea 36.000 de distribuiri pe Twitter.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a fost contactată pentru un punct de vedere pe marginea acestui subiect, precizează Press Association. Nu este pentru prima oară însă când responsabilii de campania lui Trump a fost avertizaţi în legătură cu folosirea neautorizată a unor materiale muzicale.

Artişti precum Rihanna, Pharrell Williams, Prince şi liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler, l-au criticat pe preşedinte pentru folosirea muzicii lor fără permisiune. Vedeta pop Rihanna a protestat în legătură cu folosirea melodiei sale din 2007 Don't Stop The Music la un miting de susţinere a lui Trump din noiembrie, în timp ce Pharrell a formulat un ordin de interdicţie atunci când preşedintele i-a folosit melodia Happy hours după un atac armat la o sinagogă.

Administratorii drepturilor de autor ai muzicii lui Prince l-au atenţionat pe Trump în legătură cu folosirea hitului Purple Rain la mitingurile sale electorale. De asemenea, The Rolling Stones a obiectat în legătură cu folosirea muzicii lor de către preşedinte după ce melodia Start Me Up a fost prezentă la un eveniment pro-Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel