Ozzy Osbourne a încercat să-și ucidă soția. Sharon: Mi-a spus: "am luat hotărârea că trebuie să mori"

Ozzy Osbourne a încercat să-și ucidă soția. Totul a ieșit la iveală.

"Culmea este că în acele momente mă simţeam mai calm decât fusesem vreodată în viaţa mea. Eram liniştit, apoi tot ce-mi amintesc este că m-am trezit în închisoarea Amersham şi l-am întrebat pe un poliţist: De ce sunt aici? John Michael Osbourne, ai fost arestat pentru tentativă de omor, mi-a răspuns", povesteşte solistul de 71, în noul documentar Biography: Nine Lives of Ozzy Osbourne, scrie okmagazine.ro.

"Mi-a spus: "am luat hotărârea că trebuie să mori"

Soția sa, Sharon, a reușit să se salveze în ultima clipă.

"Asta pot face drogurile din om. Eu nu am idee cine stătea atunci pe canapea lângă mine, fiindcă nu era soţul meu. Era altă persoană, se transformase. Din cauza drogurilor, căpătase acea privire goală, practic avea obloanele trase şi nu reuşeam să ajung la adevăratul Ozzy. Mi-a spus: "am luat hotărârea că trebuie să mori. Era foarte calm, apoi dintr-odată s-a năpustit asupra mea, m-a trântit la pământ şi a început să mă strângă de gât, stând deasupra mea", povesteşte Sharon, care cu ultimele puteri a reuşit să întindă mâna şi să apese unul dintre butoanele de panică pe care le aveau montate în casă.

"Slavă Domnului că judecătorul a decis să îl trimită la tratament timp de 6 luni după asta. Am avut şi eu timp astfel să-mi adun gândurile, fiindcă eram complet răvăşită. Când ne-am revăzut prima dată după ce se întâmplase, i-am spus verde-n faţă: Nu mă interesează banii. Dar dacă mai faci asta o dată, ori te voi omorî eu pe tine ori tu pe mine. Asta este ceea ce îţi doreşti pentru copiii noştri?", a mai povestit Sharon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel